Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

Bahçeli: Acımız Tarifsiz ve Benzersizdir

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin olarak, “Acımız tarifsiz ve benzersizdir. Ramazan’da, bayram öncesinde, Kadir Gecesi’ne kısa süre kala, vahşilerin sahneye çıkması azap ve zulümdür. Bugünlerde daha fazla birliğe, beraberliğe, saflarımızı sıkı tutmaya ihtiyacımız vardır. Düşmanları sevindirmeyelim, hainleri güldürmeyelim” dedi.

MHP lideri Bahçeli, Atatürk Havalimanı'nda Dış Hatlar Terminali'nde dış hatla gidiş, dış hatlar geliş ve havalimanının otoparkı olmak üzere 3 ayrı noktada gerçekleştirilen, 36 kişinin hayatını kaybettiği 147 kişinin yaralandığı terör saldırısına ilişkin olarak Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.
Bahçeli, “Acımız tarifsiz ve benzersizdir “ dediği açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Katiller, İstanbul Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalini dün akşam kana buladılar. Kayıp ve yıkımın bilançosu maalesef çok ağırdır. Otomatik tüfek ve bombalarla masum insanlarımıza saldıran alçaklar, 36 kişinin ölümüne, 147 kişinin yaralanmasına neden oldular. Ramazan’da, bayram öncesinde, Kadir Gecesi’ne kısa süre kala, vahşilerin sahneye çıkması azap ve zulümdür. İnsanlıktan zerre kadar nasiplenmemiş canavarları ve menfur saldırılarını, aynı zamanda teröre arka çıkan karanlık odakları lanetliyorum. Tüm yaralılarla şifalar temennisiyle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Türk milleti terörizmin zehirli, zelil ve zillet emellerine göz yummayacaktır. IŞİD, PKK veya destekçileri Türkiye’yi asla çözemeyeceklerdir. Bugünlerde daha fazla birliğe, beraberliğe, saflarımızı sıkı tutmaya ihtiyacımız vardır. Düşmanları sevindirmeyelim, hainleri güldürmeyelim.”

Bahçeli, zor günlerin milli birlik ve dayanışma ruhuyla aşılacağını, hükümetin terörün kökünü kurutmak, gövdesini çürütmek için artık her şeyi yapması gerektiğini vurguladı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.