Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Bahçeli: Düşman Emeller Düşmemizi, Adeta Teslimiyete Razı Olmamızı Dayatıyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Düşman emeller düşmemizi, adeta teslimiyete razı olmamızı dayatıyor. Bu itibarla birliğimizin, beraberliğimizin, sükûnet ve selametin miracına milletçe ulaşmayı temenni ediyorum” dedi.

MHP lideri Bahçeli, Miraç Kandili ve gündeme ilişkin sosyal medya hesabı Twitter’dan açıklamalarda bulundu. “Mübarek bir gecenin feyziyle doluyoruz, mucizevi bir yükselişin fikriyle coşuyoruz, muhteşem bir halin, muhterem ve müstesna bir hadisenin faziletiyle hemhal oluyor, vecd ile dualarımızı ediyoruz. Nitekim Miraç’ın şan ve şerefine layık olabilmenin mücadelesini veriyoruz” diyen Bahçeli, “Aziz Peygamberimizin, Mescid-i Haram’dan Mescid-i Aksa’ya, oradan da semaya, Rabbimizin sonsuz kudret, eşsiz merhamet, sınırsız rahmetiyle müşerref olduğu hidayet ve hikmet yolculuğu elbette insanlık için aşılamayacak ufuk, almasını bildikten sonra büyük bir derstir” ifadelerini kullandı.

“HUZUR, İSTİKRAR VE BARIŞIN MİRACINA ULAŞMAYI DİLİYORUM”

“Böylesi bir yolculuk ne görülmüş, ne görülecek; ne duyulmuş ne de duyulacaktır” ifadelerini kullanan MHP lideri Bahçeli, Miraç’ı insanın aklıyla yorumlayamayacağı, ancak gönül ve kalp gözüyle idrak edip imanla kabulleneceği manevi bir çığır, mutlak bir hakikat, ebedi bir yükseliş, ezeli bir sıçrayış olduğunu dile getirdi. Ortadoğu’nun kaynadığını, komşu coğrafya ve ülkelerin küresel emperyalizmin kamçı darbeleriyle, kahredici güç, çıkar ve nüfuz mücadelelerinin altında ağır kanama geçirdiğini belirten Bahçeli, “Bu nedenle huzur, istikrar ve barışın miracına ulaşmayı diliyorum” dedi.

“DÜŞMAN EMELLER DÜŞMEMİZİ, ADETA TESLİMİYETE RAZI OLMAMIZI DAYATIYOR”

Türkiye’nin her yönden kuşatıldığını, bölgesel ve küresel tehditler ile bekasının hisarlarına devamlı çarptığını belirten Bahçeli, “Düşman emeller düşmemizi, adeta teslimiyete razı olmamızı dayatıyor. Bu itibarla birliğimizin, beraberliğimizin, sükûnet ve selametin miracına milletçe ulaşmayı temenni ediyorum” açıklamalarında bulundu. Bahçeli, Twitter üzerinden rest çekenler, füze diliyle konuşanlar ve sürekli elleri silaha gidenler varken paylaşmanın, kardeşliğin, sımsıkı sarılmanın, milli bir kucaklaşmanın miracına Türk milleti olarak vasıl olmayı ümit ettiğini belirtti.

“MUKADDESATIMIZA ÖRTÜLÜ SAVAŞ AÇANLARIN OYUNLARININ BOZULMASINI ARZULUYORUM”

“Hüzünlü Mescid-i Aksa’nın ablukadan kurtulması, mukaddesatımıza örtülü savaş açanların oyunlarının bozulması için Türk ve İslam aleminin Miraç Kandili’nin mirasıyla kutlu bir dirilişe, kalıcı bir dirence kademe kademe yükselmesini arzuluyorum” şeklinde açıklamalarda bulunan MHP lideri Bahçeli, “Aziz Türk milletinin, İslam dünyasının Miraç Kandili’ni dua ve en halisane duygularımla kutluyor, Allah’tan daimi saadet ve nice manevi güzellikler diliyorum. Üzülmeyin, Rabbim inananlarladır, dert etmeyin Allah bizimledir” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.