Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye yunanistan vakıfbank abd ANTALYA merkez bankası

Bakan Akar’dan Dünya Pilotlar Günü Mesajı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Cesaret ve fedakârlıklarıyla dünyanın en iyi pilotları arasında yer alan kahraman pilotlarımızın vatanımıza, devletimizin bekasına ve asil milletimizin güvenliğine yönelen birçok tehdit ve tehlikeye karşı yurt içi ve sınır ötesinde “ölürsem şehit kalırsam gazi” anlayışıyla verdiğimiz mücadelelerde elde edilen başarılardaki payı büyüktür." dedi.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Dünya Pilotlar Günü Dolayısıyla kutlama mesajı yayımları. 

Bukan Akar mesajında şu ifadelere yer verdi: 

"Değerli Silah ve Mesai Arkadaşlarım,

Semalarımızın, kutsal vatan topraklarımızın, mavi vatanımızın ve 83 milyon vatandaşımızın huzuru ve güvenliği için kara ve deniz unsurlarıyla mesai mefhumu gözetmeksizin büyük bir uyum içerisinde görev yapan kahraman ve seçkin pilotlarımızın “Dünya Pilotlar Günü”nü en içten duygularla kutluyorum.

Cesaret ve fedakârlıklarıyla dünyanın en iyi pilotları arasında yer alan kahraman pilotlarımızın vatanımıza, devletimizin bekasına ve asil milletimizin güvenliğine yönelen birçok tehdit ve tehlikeye karşı yurt içi ve sınır ötesinde “ölürsem şehit kalırsam gazi” anlayışıyla verdiğimiz mücadelelerde elde edilen başarılardaki payı büyüktür.

Aynı zamanda uluslararası alanda üstendikleri görevlerdeki üstün başarılarıyla da dünya havacılığında müstesna bir yere sahip olan kahraman pilotlarımızın bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da yurt içinde ve yurt dışında üstlendikleri görevleri büyük bir başarıyla yerine getirmeye devam edeceklerine gönülden inanıyorum.

Bu anlamlı gün vesilesiyle, şehit olmuş ve ebediyete intikal etmiş tüm pilotlarımızı rahmet ve minnetle, gazi pilotlarımızı şükranla yâd ediyorum.

Asil milletimizin ve Türk Silahlı Kuvvetlerinin gururu olan tüm pilotlarımızı bir kez daha en içten duygularla kutluyor, kendilerine emniyetli uçuşlar ve başarılı görevler diliyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.