Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tesk genel başkanı bendevi palandöken tüik abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

Bakan Arslan: Haksız Ceza Yazılan Araç Tespit Edilmedi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Avrasya Tünelinden geçişlerde haksız yere ceza yazıldığını düşünen vatandaşların başvurularının titizlikle incelenerek yapılan bir hata varsa düzeltildiğini, ancak bugüne kadar yapılan incelemelerde haksız ceza yazılan araç tespit edilmediğini bildirdi.

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım’ın soru önergesini yanıtlayan Ulaştırma Bakanı, Avrasya Tünelinin elektronik okuma cihazlarının düzenli olarak çalıştığını, cihazlarının yanlış tespitinin söz konusu olmadığını söyledi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, sistem üzerindeki tüm geçişlerin Avrasya Tüneli Ücret Toplama Departmanı tarafından kontrol edildiğini ifade etti.

Arslan, Avrasya Tünelinden geçişlerde haksız yere ceza yazıldığını düşünen vatandaşların başvurularının titizlikle (kamera kayıtları, plaka sorguları, OGS ve HGS cihaz bilgileri vs.) incelenerek yapılan bir hata varsa düzeltildiğini, ancak bugüne kadar yapılan incelemelerde haksız ceza yazılan araç tespit edilmediğini açıkladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.