Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Pandemi

Bakan Çavuşoğlu Bağdat Ve Erbil’i Ziyaret Edecek

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 11-12 Ekim tarihlerinde hükümet kurma sürecinin devam ettiği Irak’a bir ziyarette bulunacak.

Mevlüt Çavuşoğlu, Bağdat’ta geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı olarak seçilem Berham Salih tarafından kabul edilecek, Iraklı siyasi liderlerle ve Türkmen toplumunun temsilcileriyle biraraya gelecek.

Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, BakanÇavuşoğlu  ziyaret kapsamında Erbil’de de üst düzey temaslarda bulunacak. Açıklamada şöyle denildi:

“Ziyaret vesilesiyle, Türkiye ile Irak arasındaki ilişkilerin tüm boyutlarıyla ele alınması; bu bağlamda,  Irak’ın yeniden imarı başta olmak üzere, ikili işbirliği imkanları üzerinde durulması öngörülmektedir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.