Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Bakan Çavuşoğlu Kuveyt’e Gidiyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, DEAŞ’la Mücadele Uluslararası Koalisyonu (DMUK) Dışişleri Bakanları Toplantısına ve Irak’ın Yeniden İmarı Uluslararası Konferansı’na katılmak üzere Kuveyt’i ziyaret edecek.

Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Bakan Çavuşoğlu, 13 Şubat’ta düzenlenecek DMUK Dışişleri Bakanları Toplantısına ve 12-14 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan Irak’ın Yeniden İmarı Uluslararası Konferansı’na katılmak üzere Kuveyt’i ziyaret edecek. Çavuşoğlu, DMUK toplantısında Türkiye’nin terörizm ve terör örgütleriyle mücadelesi ile uluslararası toplumdan beklentilerini, Irak’ın Yeniden İmarı Uluslararası Konferansı’nda ise Irak’ın istikrarı ve refahı için Türkiye’nin bu zamana kadar sarf ettiği ve bundan sonra atmayı öngördüğü adımları anlatacak.

Açıklamada ayrıca Bakan Çavuşoğlu’nun her iki toplantı da birer konuşma yapması ve etkinlikler marjında ikili görüşmelerde bulunması öngörülmekte olduğu belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.