Bakan Özlü: “Allah Bir Daha Milletimize 15 Temmuz’u Göstermesin”

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "15 Temmuz’un Türkiye’yi esir almak ve Türkiye’de hükümeti devirmek isteyen bir hareket olduğunu vurguladı."

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Gölbaşı Belediyesi tarafından inşa edilen Şehitler Anıtı’nın açılış törenine katıldı. 



Bakan Özlü, Gölbaşı Şehitler Anıtı açılış töreninde yaptığı konuşmada,  15 Temmuz’un yurtdışı destekli bir çete hareketi olduğunu söyledi.
15 Temmuz’un Türkiye’yi esir almak ve Türkiye’de hükümeti devirmek isteyen bir hareket olduğunu vurgulayan Bakan Özlü, “Allah bir daha milletimize 15 Temmuz’u göstermesin. Bu güzel eserin, Şehitler Anıtı’nın, yapımında emeği geçen Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Bu eserin Gölbaşı’na hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.