Öne Çıkanlar bugünün gündemi gündem özeti gündem başlıkları Afrin Hakkari bugünün gündem özeti Muhbir ysk çin pkk Anka Haber Gündem Özeti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

Bakan Özlü’nün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü tebrik etti. Özlü, "Gazetecilik mesleği bir tarafıyla adanmışlık, diğer tarafıyla ciddi bir sorumluluk işidir." dedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, "Gazeteciler, güçlerini kamuoyu desteğinden alarak, vatandaşlarımızın haber alma hakkını ilkeli ve sorumlu bir anlayışıyla yerine getirmek için mesleklerini icra etmekte, üstlendikleri sorumlulukla çok önemli bir toplumsal misyonu yerine getirmektedirler.


Gazetecilik mesleği bir tarafıyla adanmışlık, diğer tarafıyla ciddi bir sorumluluk işidir. Kamuoyu vicdanının oluşmasında ve ortak değerlerin pekişmesinde medyamızın üstlendiği rol çok büyüktür. Zor şartlara rağmen, mesaiye bağlı olmaksızın, mesleklerinin saygınlığına halel getirmeden haber peşinde koşan basın mensuplarımıza içtenlikle teşekkür ediyorum.

Bugün aramızda olmayan gazetecilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Tüm basın mensuplarımızın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum." ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.