Öne Çıkanlar galatasaray Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Covid19 terörist rusya chp bugünün gündemi enflasyon gündem özeti AİLE kılıçdaroğlu

Bakan Selçuk, Elazığ'da Depremden Etkilenen Vatandaşları Ziyaret Etti

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Elazığ'da depremden etkilenen vatandaşları ziyaret etti. Valilikteki basın toplantısının ardından Gazi Huzurevi'ne geçen Bakan Selçuk, huzurevi sakinlerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Selçuk, depremde evi hasar gördüğü için huzurevine getirilen 87 yaşındaki Vecihe Budak'ı odasında ziyaret ederek sohbet etti. Bakan Selçuk, huzurevi sakinlerinden emekli gazeteci Turgay Aydoğan ve 81 yaşındaki Mehmet Arif ile de yakından ilgilendi. Huzurevinin Bocce takımı ile de fotoğraf çektiren Bakan Selçuk, Çocuk Evleri Sitesi'nde çocuklarla bir araya geldi.

Bakan Selçuk, Kültür Park'taki çadırlarda kalan depremden etkilenen vatandaşlarla da buluştu. Alana kurulan çadırları ziyaret eden Bakan Selçuk, gönüllü eğiticilerin hizmet verdiği gezici anaokulundaki hizmetleri de yakından inceledi.

Burada oyun tırında çocukların yaptığı çalışmaları inceleyen Selçuk, çocuklarla tek tek ilgilendi.

Fethi Sekin Şehir Hastanesinde tedavi gören yaralıları da ziyaret eden Bakan Selçuk, yurdun dört bir yanından vatandaşlarca gönderilen yardım malzemelerinin depolandığı Elazığ Organize Sanayi Bölgesindeki merkezi ziyaret etti. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın deposunda çalışan gönüllülerle sohbet etti.

Depremde hayatını kaybeden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulunan Bakan Selçuk, Yakup Kılıç Spor Salonu’nda kalan vatandaşları da ziyaret ederek, çocuklarla yakından ilgilendi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.