Öne Çıkanlar chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan el emekleri facebook bahçeli süt Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe asker jens stoltenberg kredi ihracı İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Bakan Soylu: 20'ye Yakın Yaralı Var

Meclis Genel Kurulu’nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Çevik Kuvvet otobüsüne yönelik bir saldırı” dedi.

Meclis Genel Kurulu’nda konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'daki patlamaya ilişkin, “Maçın hemen çıkışında, Bursaspor taraftarının dağıldığı çıkışta, Bursaspor taraftarı dağıldıktan sonra bizim oradaki Çevik Kuvvet polisimizin olduğu noktada bir bombalı araç olduğu değerlendiriliyor arkadaşlar tarafından. Şu anda 20'ye yakın yaralı var, ölü yani şehit sayısı konusunda bir bilgimiz yok. İnşallah, olmayacağını ümit ediyoruz. Arkadaşlarımız olay yerindeler, zaten anında oradan bilgi veriyorlar. İnşallah, büyük bir şey olmaz ama söylenen ‘2 ayrı patlama da olabilir, tek patlama da olabilir’ Birincisi, hemen otelin altında bir yerde bir patlama yani onun hemen yukarısında bulunan otelin altında bir patlama, bir de tam ‘Beleştepe’ denilen yani eski İnönü Stadı'nın hemen üzerinden maç seyretmeye yönelik olarak nitelendirilmiş bir yer vardır ‘Beleştepe’; orada olduğu söyleniyor ama bu bilgiler şu anda teyitli bilgiler değil. Bu bilgilerin tam teyidini aldıktan sonra kamuoyuna bilgi veririz. Çevik Kuvvet otobüsüne yönelik bir saldırı ama tabii, orası kalabalık bir alandır maç bittikten sonra fakat Bursaspor taraftarının tahliye olduğu söyleniyor, tahliye olduktan sonra yapılmış bir şey” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.