Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın İrlandayı Avrupanın Bulut Merkezi Yapacak ClinicExpert Melatonin hormonu

Bakan Turhan’ın Soyadı Resmi Gazete’ye Düzeltme Yayımlattı

Yeni kabinede Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olan Mehmet Cahit Turhan’ın soyadına ilişkin Resmi Gazete’de düzeltme yayımlandı. Cumhurbaşkanlığı Kararında “Turan” olarak yazılan soyadı “Turhan” şeklinde düzeltildi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni kabineyi açıklamasıyla Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan oldu. Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Bakan Turhan’ın soyadıyla ilgili bir düzeltme yayımlandı. Düzeltme ile 10 Temmuz 2018 tarihli ve 30474 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 2018/1 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı eki listenin 17’nci sırasında sehven “TURAN” olarak yazılan ibare “TURHAN” şeklinde düzeltildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.