Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Online İşlemler

Başbakan Davutoğlu'ndan Hocalı Katliamı İçin Mesaj

Başbakan Ahmet Davutoğlu, tarihe kara bir leke olarak geçen Hocalı Katliamı'nda hayatını kaybeden Azerilere rahmet dileyerek, "1 millet 2 dövlət can Azərbaycan'ın kədəri kədərimiz, sevinci sevincimizdir" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki hesabından Hocalı katliamının 24. yılı dolayısıyla açıklamada bulundu.

Başbakan Davutoğlu, "Azeri kardeşlerimizle beraber bütün Türk halkının ve insanlığın yüreğini yakan Hocalı Katliamı'nın üzerinden 24 yıl geçti. Tarihe kara bir leke olarak geçen Hocalı Katliamı'nda hayatını kaybeden Azeri kardeşlerimize rahmet diliyorum. 1 millet 2 dövlət can Azərbaycanın kədəri kədərimiz, sevinci sevincimizdir" değerlendirmesinde bulundu.

Ayrıca, Davutoğlu, Hocalı katliamının 24. yılı dolayısıyla yaptığı paylaşımda, Azerice ifadelere de yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.