Öne Çıkanlar deprem azerbaycan KENAN DOĞULU meclis Sertab Erener gülben ergen zorlu psm tarkan İrem Derici Hadise Ebru Gündeş cem yılmaz

Başbakan Yıldırım, 15 Temmuz Gazisi Sabri Ünal'ı Kabul Etti

Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz Darbe Girişimi sırasında tankların altına yatan ve yaralanan Gazi Sabri Ünal'ı kabul etti.

Başbakan Yıldırım, 15 Temmuz Darbe Girişimi’nde tankların önüne yatarak kolundan yaralanan Ünal’ı partisinin genel merkezinde kabul etti. Başbakan Yıldırım, Gazi Ünal’a, “Sizler 15 Temmuz demokrasi kahramanlarısınız. Sizin gibi vatan evlatlarının, darbecilerin tanklarına, uçaklarına, mermilerine göğüs germesi sayesinde ülkemiz bir felaketin eşiğinden dönmüştür” şeklinde seslenerek teşekkür etti.
15 Temmuz gecesi sokağa çıkan kimsede korku olmadığına değinen Gazi Ünal, “O gece sokaklara çıkan hiç kimsede korku yoktu. Umarım bir daha böyle bir şey yaşamayız ama bir daha böyle bir kalkışma olursa hiç tereddüt etmeden yine tankların karşısına çıkarım” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.