Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Mangal Cansu İvecen Kuru Gürültü Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Entube hasta sayısı Medikal Aile Terapisi nedir Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank

Başbakan Yıldırım: İki ATAK Helikopterinden Biri Düştü

Başbakan Binali Yıldırım, Afrin bölgesinde görev uçuşu yapan iki ATAK helikopterinden birinin düştüğünü belirterek, iki askerin de şehit olduğunu kaydetti.

Yıldırım, AK Parti İl Kongresi için geldiği Muğla’da, gazetecilerin düşen helikopterle ilgili sorusunu yanıtladı. Yıldırım, şöyle konuştu:

“Afrin bölgesinde görev uçuşu yapan iki ATAK helikopterimizden bir tanesi maalesef düştü. İki kahraman Silahlı Kuvvetler mensubumuz şehit oldu. Helikopterin neden düştüğü konusu henüz net değil, gerekli araştırma çalışmaları başlamış durumda.

Elde bazı bilgiler var ancak henüz kesin bir sonuç çıkmadığı için şu aşamada şunu söyleyebiliriz, iki helikopterden birisi düşmüştür. İki şehidimiz var. Herhangi bir dış müdahale ile düştüğü konusunda elimizde kesin bir delil, belge yok. Bunun araştırması, çalışması yapılıyor. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.