Başbakan Yıldırım: İsrail Yönetimi Bir Kez Daha İşgalci Olduğunu Dünyaya Göstermiştir

Başbakan Binali Yıldırım, “Uluslararası hukukun çiğnenmiş, toplumlar, dünya suskun ve İsrail azgınlaşmıştır. Hitler’e, Mussolini’ye özenen İsrail yönetimi bir kez daha işgalci olduğunu hak, hukuk tanımadığını dünyaya göstermiştir” dedi.

Başbakan Yıldırım,  Yenikapı Meydanı’nda düzenlenen Kudüs’e Destek Mitingine katıldı. Burada bir konuşma yapan Yıldırım, bugün burada zulme ve vahşete cesaret veren alçaklara tepkilerini göstermek için bir araya geldiklerini dile getirerek, “Bugün bu zulüm karşısında ülkemizin safını, mesajını, duruşunu dünyaya ilan etmek için toplandık” ifadelerini kullandı.

“BU ALÇAK KATLİAMIN AMERİKA’NIN KONTROLÜNDE GERÇEKLEŞMİŞ OLMASI DA AYRI VAHİM DURUMDUR”

İsrail’in uluslararası hukuku ayakaltına alarak ABD’nin seyretmesinin asla bu bölge unutmayacağını belirten Yıldırım, “Dünya barışa bu kadar hasretken, işgalci İsrail terör örgütlerinden daha acımasız yöntemlerle zulümlerini icra etmektedir” diye konuştu. “Bu alçak katliamın Amerika’nın gözü önünde ve kontrolünde gerçekleşmiş olması da ayrı vahim durumdur” diyen Yıldırım, hem bölgesel hem küresel barış adına son derece vahim bir durum olduğunun da altını çizdi. Yıldırım, “Uluslararası hukukun çiğnenmiş, toplumlar, dünya suskun ve İsrail azgınlaşmıştır. Hitler’e, Mussolini’ye özenen İsrail yönetimi bir kez daha işgalci olduğunu hak, hukuk tanımadığını dünyaya göstermiştir” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.