Öne Çıkanlar deprem HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis Hakurk Aleyna Tilki Yıldız Tilbe

Başbakan Yıldırım: Saldırıyı Nefretle Kınıyorum

Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyunun Artvin’de uğradığı saldırıya ilişkin “Ülkemizin demokratik istikrarına ve toplumun huzuruna yapılmış alçak bir terörist saldırıdır. Saldırıyı nefretle lanetliyorum” dedi.

Başbakan Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada ana muhalefet partisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konvoyunun Artvin’de uğradığı silahlı saldırıyı, Türkiye’nin demokratik istikrarına ve toplumun huzuruna yapılmış alçak bir terörist saldırı olarak değerlendirdi. Yıldırım, “Saldırıyı nefretle lanetliyorum” dedi.

Kılıçdaroğlu’na, CHP’ye, güvenlik güçlerine ve bütün vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Yıldırım, saldırıda şehit olan askere Allahtan rahmet, yaralanan askerlere de şifalar diledi.

-“GERİ PLANDAKİ ALÇAKLAR, HİÇBİR ZAMAN TÜRKİYE’NİN BİRLİĞİNE ZARAR VEREMEYECEK”-

Yıldırım, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Türkiye’nin bütünlüğüne, dirlik ve düzenimize pusu kuran teröristlerle onları suikaste azmettiren geri plandaki alçaklar, hiçbir zaman Türkiye’nin birliğine zarar veremeyecek, emellerine kavuşamayacak ve müstahak oldukları cezaya muhakkak çarptırılacaklardır.

Türkiye, demokrasi ve hukuktan ödün vermeyecek, insan ve insanlık düşmanı bütün terör örgütlerinin hesaplarını boşa çıkaracaktır. Bir kez daha terörist saldırıyı lanetliyor, ülkemize ve milletimize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.