Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Pandemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi

Başbakan Yıldırım’dan Aşık Veysel Mesajı

Başbakan Binali Yıldırım, “Milletimizin sahip olduğu bütün güzelliklerini şiirlerinde dile getirerek gönüllerde taht kuran Aşık Veysel’i doğumunun 123. yıldönümünde rahmetle yâd ediyorum” dedi.

Başbakan Yıldırım, Aşık Veysel Şatıroğlu’nun 123. doğum yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

“BİRLİK BERABERLİK İÇİN GAYRET GÖSTEREN BİR KANAAT ÖNDERİYDİ”

Yıldırım, mesajında “Anadolu halk ozanları geleneğinin en önemli temsilcilerinden olan Aşık Veysel, şiirleriyle sevgiyi, saygıyı, dürüstlüğü ve çalışkanlığı öğütleyen ve milletimizin birlik beraberliği için gayret gösteren bir kanaat önderiydi.Milletimizin sahip olduğu bütün güzelliklerini şiirlerinde dile getirerek gönüllerde taht kuran Aşık Veysel’i doğumunun 123. yıl dönümünde rahmetle yâd ediyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.