Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon gündem özeti CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Başbakanlık'tan

ANKARA(ANKA) – Başbakanlık, Ana uçağının maksadı dışında kullanıldığı haberlerini yalanlayarak, ilgili haber hakkında kanuni işlem başlatıldığını açıkladı.

Başbakanlık Basın Merkezi, bugün bir gazetede yer alan haberde Başbakanlığa ait  “Ana” uçağının “maksadı dışında özel bir amaç için kullanıldığı” iddiaları üzerine yazılı açıklama yaptı.

İddianın asılsız olduğu belirtilirken, söz konusu haberin uzaktan yakından gerçekle bir ilgisi olmadığı ve tümüyle yalan olduğu kaydedildi.

Açıklamada, “Ana uçağı gibi Devlet filosunda yer alan tüm uçaklar Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız ve Devlet ricalinin devlete ve millete hizmet için yürüttüğü görevleri için kullanılmaktadır. Söz konusu habere yer veren gazetenin daha önce de mahkeme kararlarıyla defaatle yalan haber yayınladığı kanıtlanmış olup, kamuoyunun malumudur. İlgili haber hakkında kanuni işlem başlatılmış olup kamuoyuna saygı ile duyurulur” denildi. (ANKA)

(HM/OLÇ)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.