Öne Çıkanlar chp niğde milletvekili ömer fethi gürer CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan Shanghai Astronomi Müzesi Yeşim Arı Kimdir Doğuş Balbay Tango Nouve

Başkentte Uyuşturucu Satıcılarına Operasyon

Ankara’da uyuşturucu satıcılarına yönelik helikopter destekli eş zamanlı operasyon düzenlendi. Haklarında gözaltı kararı bulunan ve aralarında örgüt lideri Muzaffer Arkaç’ın da olduğu 3’ü polis 111 kişiden 79’u gözaltına alındı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık Ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, liderliğini Muzaffer Arkaç’ın yaptığı silahlı suç örgütüne yönelik olarak operasyon düzenlendi. Operasyonda, 3’ polis memuru olmak üzere toplam 111 kişi hakkında suç örgütü yöneticisi ve üyesi olmak, ruhsatsız silah bulundurmak ve uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlarından dolayı gözaltı kararı verildi. Yapılan baskınlarda şu ana kadar 79 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilere ait adreslerde yapılan aramalarda ve daha önceden yapılan ara yakalamalarda toplam 67 kilogram eroin, 38 bin 580 adet ecstasy tablet , 474 gram Skunk maddesi, satışa hazırlanmış esrar maddesi ile 21 adet ruhsatsız tabanca ve 14 adet tüfek ele geçirildi. Ayrıca yapılan aramalarda uyuşturucu satışından elde edildiği tespit edilen 120 milyon 918 bin 50 TL’ye de el konuldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.