Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari kızılay atatürk Sertab Erener

“Baykal’ın Sağlık Durumu İyi, Korkulacak Bir Şey Yok”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın sağlık durumuyla ilgili korkulacak bir şey olmadığını ifade etti.

Baykal, bu sabah rahatsızlanmasının ardından Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-i Sina Hastanesi’nde yoğun bakıma alındı.

Hastaneyi ziyaret eden Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, Baykal’ın sağlık durumuna ilişkin, “Bir pıhtı sonucu damar tıkanıklığı söz konusuydu ancak yapılan anjiyoyla damar açıldı, o pıhtının yarattığı sorunlar giderildi. Şu anda durumu iyi. Durumu iyi korkulacak bir şey yok” dedi.

“KISMI BİR KAPANIKLIK VARDI, O DA GİDERİLDİ”

Bingöl, soru üzerine tıkalı olanın beyne giden damar olduğunu belirterek, “Bir damarda tıkanıklık vardı ama damarın tümü ile kapanması söz konusu değil. Kısmı bir kapanıklık vardı, o da giderildi” dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.