Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN çin

Bayramda Hava Nasıl Olacak?

Kurban Bayramı tatilinde hava sıcaklıklarının Türkiye genelinde mevsim normalleri civarında seyretmesi, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda ise yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış geçişleri olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan Kurban Bayramı hava tahmin raporuna göre, bayram tatili boyunca Türkiye’nin büyük bir bölümünde yağış beklenmezken, Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusunda yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış geçişleri meydana gelecek.

Hava sıcaklıkları, Kurban Bayramı tatili boyunca Türkiye genelinde mevsim normalleri civarında seyredecek. Tatili boyunca en yüksek hava sıcaklıklarının İstanbul’da 30-33, Ankara’da 30-32, İzmir’de 33-35, Bursa ve Antalya’da 32-34, Adana’da 34-36, Samsun’da 29-31, Trabzon’da 27-29, Erzurum’da 26-28, Diyarbakır’da 38-41 dereceler civarında seyretmesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.