Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer Pandemi cumhurbaşkanı erdoğan türkiye istatistik kurumu gündem özeti çin beşiktaş abd Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

BDDK  İnternet Alışverişi İçin Onay Sürecini Uzattı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) banka ve kredi kartı sahiplerinin hamili oldukları kart ile internetten alışveriş yapabilmeleri için bankalara vermeleri gereken onay hakkında belirlenen zaman aralığının uzatıldığını duyurdu.

Kredi kartı ve banka kartları ile internetten alışveriş yapmak için kart sahiplerinin bankalara vermesi gereken onay hakkında belirlenen zaman aralığı, bankaların müşterilerine ulaşmada yaşadıkları sorunlar nedeniyle uzatıldı. BDDK’dan yapılan açıklamada Şubat 2017’de alınan karar gereği kart hamilinin onayı şartının getirildiği anımsatılarak, “17 Ağustos 2017 tarihine kadar tamamlanması beklenen kart hamillerinin taleplerinin alınması işlemleri için bankaların müşterilerine çeşitli kanallar aracılığıyla ulaşmaya çalıştığı ancak, tatil ve yaz dönemi olması dolayısıyla kart sahiplerine ulaşmada ve mesajlara cevap almada yaşanan güçlükler dikkate alınarak, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulunun bugün aldığı bir karar ile uygulamaya geçiş tarihi 31 Aralık 2017 olarak belirlenmiştir” denildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.