Öne Çıkanlar chp niğde milletvekili ömer fethi gürer CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan Shanghai Astronomi Müzesi Kalp Krizi Sebepleri Yeşim Arı Kimdir

Beş Bakanlığa Ait Atama Kararları Yayımlandı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik, Gıda, Tarım ve Hayvancılık, Maliye, Millî Savunma ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlıklarına ilişkin atama kararları Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müşavirliğine Neslihan Emine Duru atandı.  Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına, Tarım İşletmeleri Genel Müdür Yardımcısı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ayhan Karayama, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğüne, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanı Ali Recep Nazlı getirildi. Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Başkanlığına ise Dr. Ahmet Abdullah Antalya’la atandı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım İşletmeleri Genel Müdür ve Yönetim Kurulu Başkanlığına, Bakanlığın Müşaviri Mehmet Taşan’ın getirilmesine karar verilirken, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğüne, Gıda ve Kontrol Genel Müdür YArdımısı Dr. Nevzat Birişik, Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcılığına Uğur Büyükhatipoğlu, Bakanlık Müşavirliğine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezi Hukuk Müşaviri Tuncay Kara atandı.

-MALİYE BAKANLIĞINDA GÖREV DEĞİŞİMİ-

Maliye Bakanlığı’nda Vergi Başmüfettişliklerine Celal Şahin, Kayseri Vergi Dairesi Başkanı Niyazi Özkök, Vergi Müfettişliğine Sıtkı Karslıoğlu, Bakanlık Müşavirliğine Müsteşar Yardımcısı Mürsel Ali Kaplan, Müsteşar Yardımcılığına Bakanlık Müşaviri Ömer Duman, Müsteşar Yardımcılığına Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürü İsmail İlhan Hatipoğlu, Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdürlüğüne Milli Emlak Genel Müdürü Abdullah Kaya, Müsteşar Yardımcılığına Vergi Başmüfettişi Halit Öcal, Başhukuk Müşaviri ve Muhakemat Genel Müdürlüğüne Tayibe Kaycıoğlu, Personel Genel Müdürlüğüne Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Şinasi Yurdakul, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Muammer Çolak, Muhasebat Genel Müdürlüğüne Strateji Geliştirme Başkanı Ertan Erüz, Strateji Genel Başkanlığına Bütçe ve Mali Kontrol Genel Müdür Yardımcısı Hakan Ay, Bakanlık Müşavirliğine Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Metin Kayrak, Gelir İdaresi Başkan Yardımcılığına Ankara Vergi Dairesi Başkanı Mahmut Sütçü, Bakanlık Müşavirliğine Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Mehmet Atuğ, Gelir İdaresi Başkan Yardımcılığına Gelir İdaresi Daire Başkanı Ayşe Dilbay, Bakanlık Müşavirliğine Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Şinasi Candan, Gelir İdaresi Başkan Yardımcılığına Gelir İdaresi Daire Başkanı Yıldırım Bozbıyık, Bakanlık Müşavirliğine Gelir Politikaları Genel Müdürü Erol Öz, Bakanlık Müşavirliğine İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı Adem Kabadayı, İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığına Ahmet Koçyiğit, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Serhat Kemal Yılmaz, Milli Emlak Genel Müdürlüğüne Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Tufan Büyükuzun, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Ebubekir Levent Şahin atandı.

Milli Savunma Bakanlığı'na bağlı Makine ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeliğine Mühendis Albay Murat Kayraklık, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Personel ve Eğitim Dairesi Başkanı İsa Altıntaş, Personel ve Eğitim Dairesi Başkanlığına Salih Yıldırım getirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.