Öne Çıkanlar terörist MSB Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu cumhurbaşkanı erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu deprem Kovid19 cumhurbaşkanı

Beykoz Kundura Fabrikasında Yangın Çıktı

Film platosu olarak kullanılan Beykoz Kundura Fabrikası’ndaki yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda İtfaiye sevk edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi çıkan yangın ile açıklama yayımladı. Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada; Film platosu olarak kullanılan Beykoz Kundura Fabrikası’ndaki yangın İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekiplerince kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları devam ediyor.


Yangın ihbar saati: 15.06

Çıkış: 15.07

Müdahale başlama: 15.14


İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Beykoz, Kavacık, Çavuşbaşı, Ümraniye, Yenidoğan, Büyük Bakkalköy gruplarından 17 araç 51 itfaiye personeli ile müdahale edildi. Yaralanma ve can kaybı olmaması sevincimizdir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.