Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İyi Parti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar YKS EMİNE ERDOĞAN tsk suriye

Bilim,Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü'nün Kurban Bayramı Mesajı
Bilim,Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Her zaman olduğu gibi bu bayramda da en büyük temennimiz; huzurumuzun, kardeşliğimizin ve bereketimizin daim olmasıdır" dedi.

Özlü, Kurban Bayramı nedeni ile bir mesaj yayımladı. Özlü, Kurban Bayramı mesajında  Türkiye'nin yakın çevresinde yaşanan olumsuzluklara rağmen toplumsal barışını ve güvenliğini koruduğunu ve pekiştirdiğini söyledi. Özlü mesajında  şöyle dedi:

"Manevi bir coşkuyla idrak ettiğimiz Kurban Bayramı’nın milletimiz ve tüm İslam âleminin esenliğine, barışına ve dirliğine vesile olmasını diliyorum.
 
Her zaman olduğu gibi bu bayramda da en büyük temennimiz; huzurumuzun, kardeşliğimizin ve bereketimizin daim olmasıdır. Türkiye, yakın çevresinde yaşanan bütün olumsuzluklara, çatışmalara ve kaosa rağmen, toplumsal barışını ve güvenliğini korumakta ve pekiştirmektedir. Türkiye’miz engin tarihi tecrübesi, dinamik nüfusu ve her alanda iyi yetişmiş insan kaynağıyla göz doldurmaktadır. Siyasi, sosyal ve ekonomik istikrarımız devam etmektedir.
 
Türkiye bugün dünya standartlarında küresel rekabet gücü olan güçlü sektörlere sahiptir. Hem devletimiz hem de iş dünyamız; her alandaki sektörel birikim ve tecrübeyle 2023 hedeflerine kilitlenmiştir.
 
Hükümetimiz ve Bakanlığımız; bilimi ve teknolojiyi sanayi üretiminin odağına koymak için sayısız projeyi, teşvik sitemini, desteği, yasal düzenlemeleri hayata geçirmeye devam etmektedir. İleri sanayi ülkesi Türkiye, bilim merkezi Türkiye ve teknoloji üssü Türkiye hedefleri artık bizim için hayal olmaktan çıkmıştır. Bu hedeflere ulaşmak için bütün gücümüzle çalışıyoruz.
 
Kurban Bayramı’nın; milletimizin büyük Türkiye hedefine doğru geri dönülmez yürüyüşüne vesile olmasını diliyor, bütün vatandaşlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.