Öne Çıkanlar çin Afrin İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik Hakkari ak parti pkk 2018 Türkiye Pist Şampiyonası İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Acıbadem Ankara Hastanesi

Bir Terörist Etkisiz Hale Getirildi, Çok Sayıda Mühimmat Ele Geçirildi

Diyarbakır’ın Lice İlçesi’nde bölücü terör örgütü mensubu bir terörist etkisiz hale getirilirken, çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Genelkurmay Başkanlığı tarafından, terörle mücadelede 10 Kasım tarihli operasyonlara ilişkin bilgi verildi. Buna göre, Şırnak’ın Bestler Dereler bölgesinde devam eden hava destekli operasyonda, yedi adet el yapımı patlayıcı ve iki adet mayın tespit edilerek imha edildi, üç kalaşnikof piyade tüfeği, bir adet roketatar, bir adet telsiz, beş adet el dürbünü ve çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi. Diyarbakır’ın Lice İlçesinde devam eden operasyonda ise bölücü terör örgütü mensubu bir terörist etkisiz hale getirilirken, iki kalaşnikof piyade tüfeği, beş el bombası, bir araç telsizi,15 fünye ve 400 kilogram erzak yakalandı. Hakkari’nin Çukurca İlçesinde, güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında bir el yapımı patlayıcı tespit edilerek imha edildi. Şırnak’ın Uludere ilçesinde de hududu yasa dışı yollardan geçmek isteyen bir iş birlikçi şahıs, 11 adet elektrikli fünye, altı adet elektronik düzenek ile yakalandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.