Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti binali yıldırım Melatonin hormonu Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Halil İbrahim Bekdemir

Bitlis’te Çığ Düştü: 2 Asker Şehit

Bitlis’in Hizan ilçesinde operasyon esnasında çığ düşmesi sonucu 2 asker şehit olurken, 6 asker yaralandı.

Bitlis Valiliği’nden yapılan açıklamaya göre, Bitlis’in Hizan ilçesi İncirli köyü Giriziyaret tepe bölgesinde, “Şehit Jandarma Uzman Çavuş Erdal Kavallı Operasyonu” kapsamında bugün saat 12.20 sıralarında Batman Jandarma Komando Tabur Komutanlığı unsurlarının arama-tarama faaliyeti esnasında görevli personelin üzerine çığ düştü.

Çığ düşmesi sonucu Batman Jandarma Komando Tabur Komutanlığı emrinde görevli 2 askerin şehit olduğu, 6 askerin ise hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandığı belirtildi. Yaralı askerlerin helikopter ile Bitlis ve Hizan Devlet Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındığı ifade edilen açıklamada, bölgeye helikopter faaliyetiyle AFAD ekibinin gönderildiği ve arama-kurtarma faaliyetlerinin devam ettiği kaydedildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.