Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği Yardım Yemeği Düzenledi

Bizim Çocuklarımız Derneği Yönetim Kurulu üyesi Evrim Kırmızıtaş Başaran ,"yardım meleği olmaktan gurur ,mutluluk ve huzur duyuyorum." dedi.

Dün düzenlenen dernek başkanı ve yönetim kurulunun da tam kadro katıldığı yemekte ,ünlü mücevherat firmalarının derneğe bağışladığı takılar açık artırma ile satışa çıktı.Yemekten elde edilen gelirin tümünün ikinci anaokulu inşaatına harcanacağını söyleyen Evrim Kırmızıtaş Başaran ,"Beşiktaş Bölgesinde ikinci anaokulunun temelini atmaya hazırlanıyoruz dedi."

Bizim Çocuklarımız Dayanışma Derneği Nişantaşı Must Restaurant'ta yardım yemeği düzenledi. Katılan tüm konuklar keyifli bir gün geçirip ,bol bol sohbet ettiler...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Jale Gündüz 3 yıl önce

Bu güzel derneğe emeklı Tarıh öğretmenı olarak yapılan faalıyetlerın içinde yer almak isterım Bunun için üye olma arzumu sizlere ıletmek ısıtıyorum .Sevgı ve saygılarımla.