Öne Çıkanlar AİLE Covid19 Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi Aboubakar Aleksey Navalnıy bahçeli gündem özeti kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Hoşgör Sen Ak Parti Kemer İlçe Başkanı Uğur Ozan Gazioğlu

Bodrum'da batan tekne soruşturması devam ediyor: 4 kişi tutuklu

Bodrum'da kaçakları taşıyan teknenin batmasıyla ilgili tutuklananların sayısı 4'e çıktı.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, ilçede 17 Mart'ta 6 kişinin ölümüyle sonuçlanan insan kaçakçılığı ile ilgili kaçakları ilçeye bırakıp ayrılan organizatörlerin tespiti ve yakalanması için çalışma başlattı. Daha önce 3 kişinin tutuklandığı olayla ilgili olarak tekneyi temin ettikleri iddiasıyla Serkan K. ile İsa K. gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan Serkan K. "Göçmen kaçakçılığı yapmak ve bilinçli taksirle ölüme sebebiyet vermek" suçlamasıyla tutuklandı, İsa K. ise adli kontrolle serbest bırakıldı. Olayla ilgili tutuklu sayısı 4'e yükseldi. 

Olayın geçmişi Bodrum'da 17 Mart'ta yasa dışı yollarla yurt dışına gitmeye çalışan kaçak göçmenlerin bulunduğu teknenin batması sonucu 6 kişi ölmüş, 8 kişi ise sağ kurtarılmıştı. 2 kişinin de kayıp olduğu sanılan olayla ilgili Suriye uyruklu A.H, İ.M ve M.H.A "Göçmen kaçakçılığı yapmak ve bilinçli taksirle ölüme sebebiyet vermek" suçlamasıyla tutuklanmıştı.

Anahtar Kelimeler:
BodrumTekne
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.