Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken şehit adana fetö abd tüik tesk yunanistan Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Bölücü örgütten kaçan kaçana

 

ANKARA (ANKA) - Bölücü terör örgütü mensubu sekiz terörist, güvenlik güçlerine silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu. Bir terörist silah ve mühimmatı ile birlikte yakalanırken bir terörist de etkisiz hale getirildi.

Genelkurmay Başkanlığı’nın önemli yurtiçi olaylar açıklamasına göre, dün, Şırnak’ın Silopi İlçesinde Irak’ın Kuzeyinde faaliyet gösteren bölücü terör örgütü mensubu sekiz terörist, güvenlik güçlerine silahsız ve teçhizatsız olarak teslim oldu. Erzurum’un Köprüköy İlçesinde, güvenlik güçleri tarafından, bölücü terör örgütü mensubu bir terörist silah ve mühimmatı ile birlikte yakalandı. Bitlis’in Hizan İlçesinde de teröristlerin ilçe merkezine sızma girişimi güvenlik güçleri tarafından fark edilirken çıkan çatışmada bir terörist etkisiz hale getirildi.

Erzurum’un Tekman İlçesinde de teröristler tarafından, yol yapım şantiyesinde bulunan işçiler darp edilerek sekiz adet cep telefonu gasp edildi ve şantiyeye ait altı adet konteynır ile 15 adet araç yakıldı. Iğdır’ın Merkez İlçesi Evci Köyü bölgesinde ise teröristler tarafından, bir vatandaşa ait bir çekici durdurularak yakıldı, araçta maddi hasar meydana geldi.

Ayrıca Bingöl’ün Karlıova İlçesi Beyaztaş Sırtı mevkiinde, teröristler tarafından, Bingöl-Erzurum karayolu üç saat süre ile trafiğe kapatıldı ve üç adet araç yakıldı. (ANKA)

(HM/ÖZK)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.