Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan ClinicExpert Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal

BREEZE-2018 Tatbikatı Bugün Sona Erdi

Batı Karadeniz’de bu sene Bulgaristan’ın ev sahipliğinde yapılan BREEZE-2018 Tatbikatı bugün sona erdi. 13-22 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen tatbikata 17 ülke katıldı.

Bulgaristan’ın ev sahipliğinde Odessa Limanı'na istinaden Batı Karadeniz’de gerçekleşen BREEZE-2018 Tatbikatı bugün sona erdi. ABD, Bulgaristan, Kanada, Gürcistan, Litvanya, Moldova, Norveç, Polonya, Romanya, İngiltere, İsveç, İtalya, Danimarka, Estonya, Ukrayna ve Yunanistan’ın katıldığı tatbikatta Türkiye’yi Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’na TCG FATİH fırkateyni, TCG GÜR denizaltısı, TCG İMBAT hücumbotu, TCG ANAMUR mayın avlama gemisi ve bir deniz karakol uçağı ile Çok Uluslu Deniz Güvenliği Mükemmeliyet Merkezi (MARSEC COE) Mobil Eğitim Timi temsil etti. Türkiye, tatbikata ev sahibi Bulgaristan’dan sonra en çok unsurla katılan ülke oldu. BREEZE-2018, deniz güvenliği konusunda katılımcı ülkelerin deniz unsurları arasında iş birliğini geliştirme amaçlandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.