Öne Çıkanlar Goggle medicana fransa LAZİO Peru Dışişleri Bakanı Ana Maria Sanchez suvul toplum kuruluşları POLİS EKİPLERİ celal adan binali yıldırım Panathinaikos esnaf 27 Aralık 2023 Gündem Özeti

"Bu Bayrağı Hiç Kimse İndiremeyecek, Bu Ezanları Hiç Kimse Dindiremeyecek"

Başbakan Binali Yıldırım, “Biz bu ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde seksen milyon vatandaşımız bir beraber olarak yaşamaya ahdettik, azmettik bin yıldır bu topraklarda bu kararı verdik bundan sonra da bu bayrağı hiç kimse indiremeyecek bu ezanları hiç kimse dindiremeyecek” dedi.

Başbakan Yıldırım, İstanbul’un üç noktasından 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne doğru gerçekleştirilen Milli Birlik Yürüyüşü’ne Çengelköy’den katılıyor. Vatandaşların darbe girişimine katılanların hukuk içerisinde hak ettikleri cezaya çarptırılmalarını istediğini anımsatan Başbakan Yıldırım, “Biz de diyoruz ki şehit yakınlarımıza gazilerimize müsterih olun ne yaparlarsa yapsınlar, hangi tiyatroyu oynamaya kalkarlarsa kalksınlar hukuk içerisinde hak ettikleri en ağır cezayı alacaklar. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz bu ay yıldızlı bayrağımızın gölgesinde seksen milyon vatandaşımız bir beraber olarak yaşamaya ahdettik, azmettik bin yıldır bu topraklarda bu kararı verdik bundan sonra da bu bayrağı hiç kimse indiremeyecek bu ezanları hiç kimse dindiremeyecek” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da 
Çengelköy, Altunizade ve Kısıklı’dan 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne doğru ilerleyen vatandaşlar 15 Temmuz Darbe Girişimi’nin birinci yıldönümünde gerçekleşecek anma programına katılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’deki 15 Temmuz gündemli özel oturuma katılmasının ardından İstanbul’a geçti. Erdoğan, Yıldırım ve birçok AK Partili milletvekili 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ndeki anma programına katılacak ve Şehitler Makamı’nın açılışını gerçekleştirecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.