Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Melatonin hormonu Nicolas Baldeyrou Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film

Bursa'daki Patlama İle İlgili Sıcak Gelişmeler Var

Dün Bursa'da  meydana gelen ve 13 kişinin yaralanmasına neden olan canlı bomba saldırısında emniyet güçleri ilk bilgileri paylaştı.

Canlı bombanın Bursa'ya otobüs ile Şanlıurfa'dan geldiğini tespit eden polis ekipleri otobüs biletini Sultan adıyla aldığını saptadı. Teröristin bombayı Bursa'ya yakın bir yerden aldığı ve olay yerine taksiyle geldiği bildirildi. Kadın canlı bombanın bombayı patlatmadan önce ayağının takıldığı ve bunun üzerine bombayı kalabalığa doğru fırlatmayaçalıştığıda iddia ediliyor.

 

İçişleri Bakanı Açıklamalarda Bulundu

İçişleri Bakanı Efkan Ala,  Bursa'daki terör saldırısı ile ilgili yürütülen soruşturmaya ilişkin 15 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Bakan Ala,  Bursa'daki canlı bomba saldırısı ile ilgili yaptığı açıklamada, örgütle ilgili kuvvetli emareler olduğunun altını çizerek, "Şu ana kadar 15 kişi gözaltına alındı. Hangi örgüt olduğu ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.