Öne Çıkanlar bugünün gündemi gündem özeti İsrail gündem başlıkları Afrin Muhbir Hakkari ysk bugünün gündem özeti turizm çin pkk

Çalıntı Ve Hacizli Araçları Parçalayarak Satan 4 Şüpheliye Gözaltı

Diyarbakır'da,Türkiye’nin farklı illerinde hacizli yakalamalı ve çalıntı olarak aranan araçları parçalayarak sattıkları gerekçesiyle 4 şüpheli gözaltına alındı.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, "Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Diyarbakır ilinde ikamet eden (4) şahsın Türkiye’nin farklı illerinde hacizli yakalamalı ve çalıntı olarak aranan araçları, Diyarbakır 3’üncü Sanayi bölgesinde bulunan işyerlerinde parçalayarak sattıkları, bahse konu araç sahiplerinin araçlarını bu şahıslara satarak haksız kazanç elde ettikleri yönünde bilgi elde edinildiğini ve Devam eden çalışmalar neticesinde, batı illerinden gelen araçların sanayi bölgesinde bulunan (2) ayrı işyeri ve (1) konutta parçalanarak satıldığı, bu adreslerde farklı araçlara ait çok miktarda araç parçaları ile plakalarının mevcut olduğu tespit edilmiştir. 

Belirlenen adreslerde  09 Mayıs 2019 Perşembe günü yapılan ve Yenişehir İlçe Jandarma Komutanlığının da destek verdiği operasyonda; (29) adet hacizli yakalamalı araç, (4) adet trafikten men ve hak mahrumiyeti olan araçlara ait plaka ile  üzerinde şase numaraları bulunan (67) adet motor, araç gövdesi ve kaporta aksamları parçalanmış şekilde ele geçirilmiş, suçla iltisaklı (4) şüpheli gözaltına alınmıştır. Araçlar ve plakalar üzerinde yapılan incelemede, bazı araçların yediemin otoparkında muhafaza altında olan araçlardan olduğu tespit edilmiştir. Tahkikat derinleştirilerek devam etmektedir." denildi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.