Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan

Çalışma Bakanı Sarıeroğlu'nun 10 Kasım Mesajı

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarieroğlu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Vefatının 79. Yıl Dönümünde yayımladığı mesajında; "Kurtuluş Savaşı’nda istiklâl ve istikbali için canı pahasına mücadele eden aziz milletimizin kararlılığını Cumhuriyetimizin kuruluşuna yaptığı öncülükle geleceğe taşıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete irtihalinin 79. yıl dönümünde saygıyla yâd ediyorum." dedi.

Sarıeroğlu mesajına şu sözlerle devam etti: "Türlü imkânsızlıklar içinde milletimizi aynı hedef etrafında birleştiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vatan topraklarının savunulmasında milletimize yaptığı liderlikle tarihe kazınmıştır.

Bizler Cumhuriyetimizin bağımsızlık ruhuna sımsıkı sarılarak, 2023 hedeflerimiz doğrultusunda azimle çalışmaktayız. En büyük arzumuz, Milli Mücadele kahramanlarımızın emanetini hakkıyla muhafaza etmek, aziz milletimizden aldığımız güçle bu emaneti çok daha yükseklere taşımaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, vefatının 79. yıl dönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.