Öne Çıkanlar meclis KENAN DOĞULU gülben ergen Ebru Gündeş kıbrıs ambulans kazım arslan pagev KADRO abd savunma bakanı İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu muş

Castro İstanbul’da Anılacak

Fidel Castro İstanbul Şişli'de Ayışığı Sanat Merkezi'nde anılacak.

Geçtiğimiz cuma günü hayatını kaybeden Küba Devrimi’nin lideri Fidel Castro’nun "Fidel'imizi anıyoruz" başlığıyla gönderilen çağrıda bugün 19.30'da İstanbul Şişli'de bulunan Ayışığı Sanat Merkezi'nde anılacağı bildirildi. Çağrıda, "Dünya devrimcilerinin düşlerine yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etmek ve onun külleri gökyüzüne karışırken son yolculuğuna uğurlamak için Ayışığı'nda buluşuyoruz..." ifadelerine yer verildi. Castro'ya ise şöyle seslenildi:

"Fidel,
Bana bugün Küba'nın bütün dünya devrimcilerine sunduğu yeni düşün ne olduğunu soruyorsunuz. Küba'nın bütün ilerici bilince sahip insanlara, bu karmaşa ve tehlike ortamında Küba devriminin bayraklarını indirmediğini ve indirmeyeceğini, devrimci Küba halkının boyun eğip teslim olmadığını ve olmayacağını Kübalı devrimcilerin yılmadığını ve yılmayacağını göstererek, bu hülyayı bir kez daha yaşatacağına inancım sonsuzdur. Unutmayalım ki; halklar mücadele edenleri kendi kendisine ve kendi özgüçlerine güvenenleri daima takdir ederler. Bugün dünya devrimcilerinin düşlerine yapacağımız katkı, bu kararlılığımız olacaktır.”

Çağrıya, "Fidel’imizi Anıyoruz Etkiliği’nde 'Ben de Fidel için bir şey söylemek istiyorum' diyen tüm dostlarımız bekliyoruz" notu da düşüldü. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.