Öne Çıkanlar 8 Eylül 2023 Cuma Gündem Özeti ensar vakfı olağan genel kurulu Enerji Yatırımları Takip ve Koordinasyon Kurulu kadıköy şifa sağlık grubu türkiyede kaç işsiz var toplu iş sözleşmesi yeni akite saldırı leblebi tozu bahçeli dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu güney kore kasımpaşa

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Şehit Polisin Cenaze Törenine Katılacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’daki terör saldırısında şehit olan polis memuru Tugay Can Kızılırmak için öğle namazını müteakip Diyanet İşleri Başkanlığı Ahmet Hamdi Akseki Camisinde düzenlenecek cenaze törenine katılacak.

Kılıçdaroğlu’nun daha önce katılacağı duyurulan CHP Grup Amiri Levent Bayraktar’ın babası İbrahim Bedii Bayraktar için düzenlenecek cenaze töreni programının ise iptal olduğunu belirtildi. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.