Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

CHP saldırıya uğrayan HDP binasını ziyaret edecek

ANKARA(ANKA) – CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin başkanlığındaki CHP heyeti, saldırıya uğrayan HDP Genel Merkezi’ni ziyaret edecek.

HDP’den yapılan yazılı açıklamaya göre, CHP Grup Başkanvekilleri Engin Altay, Özgür Özel ve Levent Gök, HDP Genel Merkezi’ne yapılan saldırı ile ilgili olarak partinin Meclis Grubunu ziyaret etti.

Öte yandan, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, Levent Gök ve CHP Ankara Milletvekili Şenal Saruhan’dan oluşan bir CHP heyeti saat 17.45’te saldırıya uğrayan HDP Genel Merkezi’ni ziyaret edecek ve Eş Genel Başkan Figen Yüksekdağ ile görüşecek. (ANKA)

(HM/OLÇ)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.