Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon başbakan binali yıldırım

CHP Sözcüsü Öztrak: "Saray Aboneleri Ülke Yönetmeyi Algı Yönetmek Sanıyor"

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Sözcüsü Öztrak; "Saray aboneleri ülke yönetmeyi algı yönetmek sanıyorlar. Ama işin gerçeği artık algıyıda pek yönetemiyorlar. Halının altına süpürdükleri pisliklerin kokusu arşa ulaşıyor. Saray hükümetinin eliyle milletin varlıkları, malı mülkü Katar'ın üstüne geçiriliyor. Bankalar, limanlar, alışveriş merkezleri, dijital platformlar, maç yayın hakları, Kanal İstanbul'un arazileri, ordumuza zırhlı araç üreten şirketleri, borsamız ve ordumuzun en stratejik varlığı olan Sakarya Tank Palet Fabrikası hepsini Katar'ın üstüne yapıyorlar." ifadesini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak MYK gündemini kamuoyuyla paylaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Sözcüsü Öztrak: "Hükümet esnafın fişini çekiyor" diyerek sözlerine devam etti.

"Esnaflarımız yoğun bakımda. Salgının ilk döneminde, Borca batırılan esnaflarımız zaten zordaydı. Şimdi ikinci dalgayla, Bitkisel hayata girdi. Tüm dünya esnafının arkasında dururken, Bizdeki saray hükümeti Bitkisel hayattaki esnafımızı desteksiz bırakarak, fişini çekiyor." dedi. 

Öztrak, " "Saray aboneleri ülke yönetmeyi algı yönetmek sanıyorlar. Ama işin gerçeği artık algıyıda pek yönetemiyorlar. Halının altına süpürdükleri pisliklerin kokusu arşa ulaşıyor. Saray hükümetinin eliyle milletin varlıkları, malı mülkü Katar'ın üstüne geçiriliyor. Bankalar, limanlar, alışveriş merkezleri, dijital platformlar, maç yayın hakları, Kanal İstanbul'un arazileri, ordumuza zırhlı araç üreten şirketleri, borsamız ve ordumuzun en stratejik varlığı olan Sakarya Tank Palet Fabrikası hepsini Katar'ın üstüne yapıyorlar." dedi. 

"Tüm Dünya Esanafının Arkasında Dururken Bizdeki Saray Hükümeti Bitkisel Hayattaki Esnafı Desteksiz Bırakıyor"

"Tüm dünya esanafının arkasında dururken bizdeki Saray Hükümeti bitkisel hayattaki esnafı desteksiz bırakarak fişini çekiyor. Dükkanını siftahsız kapatan esnaf yeter artık dayanamıyoruz. Destek vermezseniz eğer batıyoruz diyerek hükümete ihtar çekiyor. Devlete 40 yıl vergi veren esnafa bu Saray Hükümeti 40 gün bile bakamıyor. 9 yıldır vatandaşın vergileri ile 4,5 milyon Suriyeliye bakan Saray Hükümeti onlara 50 milyar dolar veren Saray Hükümeti esnafına bakamıyor." ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi Parti Sözcüsü Öztrak: "Saray'ın ve Sağlık Bakanının millete doğruyu söylemediği anlaşıldı." diyerek sözlerine devam etti.

"Daha bir kaç gün önce açıklanan resmi rakamlar ile Dünyada salgın ile mücadelede en başarılı ülkelerden biri gözüküyorduk. Erdoğan katıldığı parti kongrelerinde, konferanslarda Türkiye'nin salnı yönetmedeki başarısı ülkemize olan ilgiyi daha da arttırdı diyordu. Türkiye salgın sürecini pozitif ayrışma ile geçirmiş ülkelerden biridir diye caka satıyordu. Hatta bu sağlık krizini fırsata çevirerek koronavirüsle örnek mücadelemiz Sağlık turiziminde Türkiyenin önünde yeni bir fırsat penceresi açtı, Türkiye'yi üç kıtanın sağlık merkezi yapacağız diyordu. Üç kıtanın sağlık merkezinde şimdi yurtdaşlarımız yoğun bakımlarda yer bulamıyor. Bir hafta önce gerçek vaka sayıları açıklandı. Bir baktık ki bize anlatılan hikayelerin hepsi yalanmış. Salgınla mücadelede en başarı ülkelerden biri iken bir gecede en başarısız ülkelerden biri oluverdik. 30 bine ulaşan vaka saysı ile Avrupadaki en kötü ülkeyiz. Dünyada da en çok vaka görülen ilk 3 ülkesinden biriyiz. Türk Tabipler Birliği, Sağlık Bakanı'nın açıkladı vaka sayıları yanlış dediği için Saray'ın bekçisi tarafından vatan haini ilan edildi. Şimdi ne oldu Saray'ın ve Sağlık Bakanının millete doğruyu söylemediği anlaşıldı." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.