Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Çiftçilerin Borçları 1 Yıl Ertelendi

Başbakan Binali Yıldırım’ın talimatı ile doğal afetten etkilenen çiftçilerin borçlarına bir yıl erteleme imkanı getirildi.

Başbakanlık, bu yıl yaşanan doğal afetlerden etkilenen çiftçiler ile ilgili bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada doğal afet nedeniyle zarar gören çiftçilerin Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatiflerine olan borçlarının Bakanlar Kurulu kararı ile bir yıl erteleme imkanı getirildiği bildirildi. 80 bin çiftçinin bu yapılanmadan yararlanmasının öngörülmekte olduğu ifade edilen açıklamada, ayrıca Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından borçlarını ödeme zorluğu çeken çiftçilere, tarımsal üretimin sürdürülebilirliğinin sağlanması için mevcut kredi borçlarını 5 yıla yayılan taksitlendirme imkanı verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.