Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası HAVA HAREKATI erdoğan çukurova belediyesi Hakkari recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon başbakan binali yıldırım

Cizre ve Sur'da Altı Terörist Öldürüldü

Cizre ve Sur’da dün toplam altı bölücü terörist öldürüldü. DEAŞ terör örgütü üyesi olduğu değerlendirilen; Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollardan geçmeye çalışan 43, Türkiye’den Suriye’ye yasa dışı yollardan geçmeye çalışan dört kişi yakalandı.

Şırnak Cizre’de devam eden operasyonda iki bölücü terörist öldürüldü. Cizre’de bugüne değin gerçekleştirilen operasyonlarda toplam sayı 467’ye ulaştı. 10 adet el yapımı patlayıcı imha edilirken bir Kaleşnikof piyade tüfeği, beş av tüfeği, bir dürbün, beş Kaleşnikof piyade tüfeği şarjörü, 58 Kaleşnikof piyade tüfeği fişeği, 140 Bixi fişeği, 50 av tüfeği fişeği, iki el telsizi ve muhtelif örgütsel doküman ele geçirildi.

Diyarbakır Sur’da devam eden operasyonda dört bölücü terörist öldürüldü. Sur’da bugüne değin öldürülen toplam terörist sayısı ise 138 oldu. Sur’da iki tabanca ve iki av tüfeği de ele geçirildi.

Bingöl’de gerçekleştirilen operasyonda tespit edilen sığınak ve yeraltı depolarında çok miktarda yaşam malzemesi ele geçirildi.

Mardin Derik’te bir bölücü terör örgütü mensubu terörist yakalanarak gözaltına alındı.

Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollardan geçmeye çalışan ve DEAŞ terör örgütü üyesi olduğu değerlendirilen 22’si çocuk, 43 şahıs yakalandı.

Türkiye’den Suriye’ye yasa dışı yollara geçmeye çalışan ve DEAŞ terör örgütü üyesi olduğu değerlendirilen üçü yabancı uyruklu dört kişi ele geçirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.