Cumhurbaşkanı Adayı İnce: Anketler Erdoğan’ın Moralini Bozdu

CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, 24 Haziran seçimlerine ilişkin yapılan anketlerin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın moralini bozduğunu belirterek, “Televizyonda benim vaatlerimi açıklamaya başladı. Seçimden sonra OHAL’i kaldıracakmış. Şimdi kaldır elini tutan mı var? OHAL koşullarında seçim yapan ülke olmaktan kurtulalım” dedi.

CHP Cumhurbaşkanı Adayı İnce, Twitter hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik eleştirilerde bulundu. İnce, “Anketler moralini bozdu, televizyonda benim vaatlerimi açıklamaya başladı. Seçimden sonra OHAL’i kaldıracakmış. Şimdi kaldır elini tutan mı var? OHAL koşullarında seçim yapan ülke olmaktan kurtulalım. Seçimden sonra yemin edip göreve başladığımda OHAL’i hemen kaldıracağız” dedi.

“Trafik Kurallarına Uyun, Gittiğiniz Yerlerde Sevdiklerinize Benden Selam Söyleyin”

İnce, Ramazan Bayramı’na ilişkin de kısa bir mesaj paylaştı. Trafik kurallarına uyulması gerektiğini hatırlatan İnce, “Güzel ülkemin güzel insanları, Ramazan Bayramı’nda hasretini çektiğiniz sevdiklerinizle birlikte olmak için yollara düştünüz. Selametle gidip, selametle gelin. Trafik kurallarına uyun, emniyet kemerlerinizi bağlayın. Gittiğiniz yerlerde, sevdiklerinize benden selam söyleyin” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.