Öne Çıkanlar gündem özeti cumhurbaşkanı erdoğan terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tüik tesk genel başkanı bendevi palandöken abd

Cumhurbaşkanı Erdoğan 30 Ağustos Zafer Bayramı Tebriklerini Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kapsamında tebrikleri kabul etti. Tebrik törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katılmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kutlamaları çerçevesinde tebrikleri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etti. Erdoğan’ı ilk tebrik edenler sırasıyla TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım ve Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar oldu. Erdoğan daha sonra Bakanlar Kurulu Üyeleri, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kuvvet Komutanları, yüksek yargı organlarının başkanları ve üyeleri, büyükelçiler, milletvekilleri ile askeri erkanın tebriklerini kabul etti. Tebrik törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve HDP'liler katılmadı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.