Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk abd Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Annelerimiz Bizler İçin Berekettir, Duadır, İlk Öğretmendir”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda, “ ‘Cennet anaların ayakları altındadır’ sözü doğrultusunda kendilerini baş tacı kabul ettiğimiz annelerimiz, bizler için berekettir, duadır, ilk öğretmendir” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, anneler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. “İlk duacımız, ilk hâmimiz, merhameti ve şefkati en çok kendilerinden gördüğümüz, sığınağımız, korunağımız olan annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyorum diyen Erdoğan, Anneler, dünyaya gelip ilk çığlığı attığımız andan son nefesimizi verdiğimiz zamana kadar bizler için güvenli bir liman, huzurlu evimiz, şefkatli yuvamızdır” ifadelerini kullandı.

“ANNELERİMİZ, BİZLER İÇİN BEREKETTİR, DUADIR, İLK ÖĞRETMENDİR”

Annenin her insanın sırrı, sırdaşı, dostu ve arkadaşı olduğunu dile getiren Erdoğan, “Evlatlarının mutluluğu, geleceği için kendilerini feda eden, yemeyip yediren, gezmeyip gezdiren annelerimizin üzerimizdeki haklarını asla ödeyemeyiz” dedi. Bir insanın ilk adımı atarken de, iş hayatına atılırken de arkasında kendisini cesaretlendiren, hayata hazırlayan, iyiye yönlendirip kötülükten, kötülerden uzak tutmaya çalışan anneleri bulunacağını kaydeden Erdoğan ,” ‘Cennet anaların ayakları altındadır’ sözü doğrultusunda kendilerini baş tacı kabul ettiğimiz annelerimiz, bizler için berekettir, duadır, ilk öğretmendir” sözlerini dile getirdi.

“ANNELERİMİZ, BİZİM İSTİKBALİMİZİN, BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN EN ÖNEMLİ MİMARLARI”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Anneler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajı şu şekilde devam etti:

“Hayatımın her safhasında olduğu gibi milletimize hizmet yolunda da annemin duasını daima yanımda hissetme bahtiyarlığıyla, annelerimizin, bizim istikbalimizin, birlik ve beraberliğimizin en önemli mimarları olduklarını vurgulamak istiyorum. Sevgiyi, saygıyı, şefkati, anne babaya hürmeti kendine şiar edinen bir millete, hiç kimsenin zarar veremeyeceğine inanıyorum. Ömürlerini ailelerine vakfeden, her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden annelerimizin, Anneler Günü’nü kutluyor; ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.