Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Ülkede Terörün Egemen Olmadığını Bu Zihniyetlere Göstereceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 17’si Hakkari, 5’i Tunceli’de olmak üzere 22 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklayarak, “Sonuna kadar bu teröristleri bitirinceye kadar bu mücadelemizi devam ettireceğiz. Zira bu ülkede terörün egemen olmadığını bu zihniyetlere göstereceğiz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye’nin Otomobili Ortak Girişim Grubu Tanıtım Toplantısına katıldı. Konuşmasına Hakkari ve Tunceli’deki terör operasyonları hakkında bilgi vererek başlayan Erdoğan, “Hakkari ve Tunceli’de teröristlerle çıkan çatışmalar neticesinde 8 şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Teröristlerden ise 17’si Hakkari, 5’i Tunceli olmak üzere 22 terörist de bu çatışmalarda etkisiz hale getirilmiştir. Şu anda da çatışmalar yine aynı şiddette devam ediyor. Hep söylediğimiz gibi biz şehidimizin kanını yerde bırakmayacağız. Sonuna kadar, bu teröristleri bitirinceye kadar bu mücadelemizi devam ettireceğiz. Zira bu ülkede terörün egemen olmadığını bu zihniyetlere göstereceğiz. Onun için de ben şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize şifalar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.