Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd tesk adana yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Van'daki Çığ Felaketine İlişkin Açıklama

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Van'ın Bahçesaray ilçesinde çığ altında kalarak vefat eden vatandaşlara Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara şifalar diliyorum.” dedi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırıkkale'ye gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında belediye önünde vatandaşlara hitap etti.

Van'ın Bahçesaray ilçesinde çığ altında kalarak vefat eden vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyen Erdoğan, şu değerlendirmede bulundu: "Ailelerine başsağlığı diliyoruz, yaralılara yine Allah'tan şifalar diliyoruz. Kardeşlerim, ölümlü bir dünyanın içinde kimsenin kimseye efendilik yapmaya hakkı yok, bir faydası da yok. Geldik, gidiyoruz. Dünya iki kapılı bir han değil mi? Bir kapıdan giriyoruz, öbür kapıdan da malum çıkıyoruz. Kendi vatandaşlarımızla beraber komşularımızdan başlamak üzere tüm mazlum ve mağdurların yaralarını sarıyoruz. Arakan'dan Suriye'ye, Kırım'dan Türkistan coğrafyasına kadar nerede bir kardeşimize özellikle bir yanlışlık yapılsa biz oradayız." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.