Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eski Bakanlardan Şevket Kazan'ı Hastanede Ziyaret Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski bakanlardan Şevket Kazan’ı, tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti ve hastanedeki bazı hastalara da geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
endavet.com 4 yıl önce

Düğün, davet ve etkinlik yapmak isteyen kişilerin ihtiyaç duydukları tüm kategorilerde firmaları kolaylıkla bulabilecekleri bir platformuz. Kişiler şehrinde ihtiyaç duyduğu tüm kategorileri inceleyebilir, ücretsiz fiyat teklifi alıp anlaşma yapabilir. Ücretsiz hizmetlerimizden bir diğeri de iş ortaklığı. Firmalar sitemize ücretsiz kaydolup potansiyel müşterilerine ulaşabilirler.



05422210216


info@endavet.com

DOĞANBEY MH. 1. DOĞANBEY SK. BERK İŞHANI SİTESİ NO:1/203 Kat:2 Osmangazi | BURSA

https://endavet.com/

https://endavet.com/