Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası 10 Kasım amerika çin transfer cumhurbaşkanı TÜRKPA Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sahil Babayev Anıl İlter Savcı Oluyor Kurban kesim bedeli Avrasya Hastanesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: FETÖ Tehdidini Tüm Boyutlarıyla Ortaya Koyduk

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev ile FETÖ ile mücadele hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını belirterek, “Bu örgütün ülkemiz, milletimiz ve varlık gösterdiği tüm ülkeler için oluşturduğu tehdidi tüm boyutlarıyla ortaya koyduk ve ilgili arkadaşlarımızı görevlendirdik” dedi.

Kazakistan Cumhurbaşkanı Nursultan Nazarbayev, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne resmi ziyarette bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nazarbayev’i Beştepe’nin bahçesinde karşıladı. İki ülkenin milli marşlarının okunmasından ardından Nazarbayev tören kıtasını selamladı. Törenin ardından basın mensuplarına görüntü veren Erdoğan-Nazarbayev ikilisi baş başa görüşmek ve Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi’nin (YDSK) üçüncü toplantısını gerçekleştirmek üzere Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne geçti.

“ARKADAŞLARIMIZI GÖREVLENDİRDİK”

Erdoğan ve Nazarbayev, başkanlık ettikleri YDSK toplantısının ardından ortak basın toplantısı düzenledi. Yapılan toplantı sonucunda 5 anlaşmanın imzalandığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Dün Ankara’da toplanan yatırım forumu kapsamında toplam portföyü yaklaşık 2 milyar dolara yaklaşan 20’den fazla belge iki ülkenin ikili kurumları ve özel sektör firmaları arasında imzalandı” şeklinde konuştu. FETÖ ile mücadele konusunda Nazarbayev ile fikir alışverişi yaptıklarını söyleyen Erdoğan, “Bu örgütün ülkemiz, milletimiz ve varlık gösterdiği tüm ülkeler için oluşturduğu tehdidi tüm boyutlarıyla ortaya koyduk ve ilgili arkadaşlarımızı görevlendirdik” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.