Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın

Cumhurbaşkanı Erdoğan G20 Liderler Zirvesinde

Almanya'nın Hamburg kentinde başlayan G20 Liderler Zirvesi’ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve G20 ülkelerinin devlet hükümet başkanları, zirvenin ilk programı olan “Terörle Mücadele” temalı toplantıda bir araya geldi.
 
Zirvede İlk Program “Terörle Mücadele” Temalı Toplantı
 
Hamburg Messe Konferans Merkezinde gerçekleşen ve iki gün sürecek olan G20 Liderler Zirvesi, G20 dönem başkanı ve Almanya Başbakanı Angela Merkel’in zirveye katılan liderleri karşılamasıyla başladı. Aralarında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da bulunduğu G20 ülkelerinin devlet hükûmet başkanları, zirvenin ilk programı olan “Terörle Mücadele” temalı toplantıda bir araya geldi. Toplantıya Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra İngiltere Başbakanı Theresa May, Arjantin Devlet Başkanı Mauricio Macri ve ABD Başkanı Donald Trump da katıldı.


Cumhurbaşkanı Erdoğan G20 Aile Fotoğrafı Çekimine Katıldı

Zirvenin ilk etkinliği olan ‘Terörle Mücadele’ konulu toplantıya katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra G20 liderleri ile birlikte G20 aile fotoğrafı çekimine iştirak etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, aile fotoğrafı çekiminin ardından, G20 liderleri ile birlikte “Küresel Büyüme ve Ticaret” temalı oturuma katıldı.











 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.