Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Pandemi cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İİT Olağanüstü Liderler Zirvesi 13 Aralık’ta İstanbul’da Toplanacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanımaya hazırlanmasına tepki göstererek, “Kudüs’ün kutsiyetinin ve tarihi statüsünün muhafazası hususunda Ürdün ile aynı hissiyatı paylaşıyoruz. Kudüs’ün statüsü konusunda atılacak yanlış bir adım tüm İslam aleminde infiale sebep olacaktır. Bu barış zeminin dinamitleyecek belgemizde yeni gerilimlerin yeni çatışmalarını ateşleyecektir. Kudüs tüm Müslümanların harim-i ismetidir, gözbebeğidir. Kimden gelirse gelsin bu tarihi yaklaşımı göz ardı eden her yaklaşımın sonu felakettir. İslam İşbirliği Teşkilatı dönem başkanı olarak olağanüstü zirveyi 13 Aralık’ta İstanbul'da liderler zirvesi olarak toplayacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.